Beheer vloeren.startpagina.nl overgenomen

2013 is een jaar met veel vloerennieuws en goed nieuws voor onze adverteerders en toekomstige adverteerders! Na de metamorfose van de populairste vloeren website; het Vloeren-Net kunnen we nu ook melden dat wij het volledige beheer van de vloeren.startpagina.nl hebben overgenomen. Na jaren succesvol samen met Startpagina en Sanoma Media de pagina samen invulling te hebben gegeven hebben we samen besloten om het volledige beheer over te dragen aan A&A-Interactive Media Group. Om maar meteen met de deur in huis te vallen hebben we de pagina omgedoopt in een nieuwe huisstijl en gaan we de komende tijd een aantal nieuwe features implementeren en komen er veel meer advertentiemogelijkheden zodat u uw vloerenbedrijf op diverse manieren in de spotlights kunt laten zetten.

Benieuwd? neem dan eens een kijkje op de vloeren Startpagina:

vloeren.startpagina.nl