Nieuwe machines voor onze digitale drukkerij

2013 is voor ons niet alleen een jaar waarin we een aantal nieuwe concepten lanceren en websites in een nieuw jasje steken maar ook het jaar dat we flink investeren in onze eigen digitale drukkerij. Waar anderen ervoor kiezen om drukwerk en grafisch werk uit te besteden hebben wij de kennis in eigen huis en maken wij nagenoeg ook alles in eigen huis van trouwkaart tot trouwalbum. De komende maanden wordt onze digitale drukkerij daarom uitgebreid met een tweede nieuwe digitale drukpers die speciaal geschikt gemaakt is voor unieke druktechnieken en zijn we binnenkort de eigenaar van een printer waarmee we op nagenoeg ieder product in fotokwaliteit kunnen bedrukken.

Benieuwd? neem dan alvast een kijkje op onze websites:

www.trouwdaginbeeld.nl
www.bollebuikenbaby.nl
www.trouwkaartenwebshop.nl