Research & Strategy

Zoals bekend zijn er meerdere mogelijkheden om in de zoekmachines te komen; door te optimaliseren voor in de zoekresultaten of door te betalen voor een positie op zelf gekozen zoekwoorden. A&A Interactive Media Group® is al jaren met succes gespecialiseerd in het optimaliseren van websites.

Met webmarketing bereikt u heel gericht uw doelgroep maar ook potentiële klanten tijdens de zoektocht naar informatie over producten en diensten. Een belangrijk onderdeel van webmarketing is het technisch optimaliseren van uw website. Dit optimalisatie specialisme richt zich primair op het verkrijgen van meer en relevanter website bezoek. Zoekmachine optimalisatie als onderdeel van webmarketing richt zich ook op het verkrijgen van bezoekers via de zoekresultaten in zoekmachines. Onze webmarketing diensten zijn:

  • Betaalde zoekresultaten (Google adwords & Overture)
  • Sponsorlinks op webchannels en startpagina’s
  • Website optimalisatie advies op maat
  • URL & Channel strategie

A&A Interactive Media Group® heeft heldere, technische en effectieve optimalisatie oplossingen. Door de werkwijze van uw organisatie en die van uw doelgroep vooraf goed te onderzoeken m.b.t. zoekgedrag en het gebruiken van zoektermen, weten wij voor u  goede posities te behalen in de diverse zoekmachines op een verantwoorde wijze zonder gebruik te maken van niet geoorloofde systemen.